Afbeelding

Molenweiloop Energie

woensdag 31 augustus 2016 19:00

HEERJANSDAM - Voor de 35e maal vindt woensdag 31 augustus de Molenweiloop plaats, een prestatieloop over 5 of 10 kilometer (19.30 uur) en een kinderloop van 1.100 meter (19 uur). Deze zomeravondklassieker wordt georganiseerd door atletiekvereniging C.A.V. Energie in samenwerking met v.v. Heerjansdam en stichting Wielerpromotie Rotterdam. De loop is onderdeel van het Loxam-Workx Stratenloopcircuit.
De avond begint met een kinderloop om 19.00 uur. Vervolgens vindt de start voor de 5 en 10 kilometer om 19.30 uur plaats. Het parcours voert de deelnemers via één mooie ronde over wegen en paden in de polder tussen Heerjansdam en Zwijndrecht naar de finishlijn bij sportpark Molenwei. Het natuurgebied rond het riviertje de Devel wordt aangedaan op het tienkilometerparcours.
De start vindt plaats op sportpark Molenwei aan de Molenwei in Heerjansdam. Daar zijn kleed- en douchegelegenheden te vinden. Meedoen aan de kinderloop kost een euro; inschrijven kan uitsluitend op de avond zelf. De 5 of 10 kilometer kosten bij voorinschrijving zeven euro. Dat kan via www.wprotterdam.nl of www.cavenergie.nl. Inschrijven op de avond zelf kan tot vijftien minuten vooraf en kost dan tien euro.