Afbeelding

Huis- tuin- en keukenfilosofie met Diny Brandenburg

donderdag 19 januari 2017 19:30

BARENDRECHT – ,,De kracht van de gedachten. Bestaat dat? Kan je echt met je gedachten je eigen leven beïnvloeden? Er zijn al tientallen boeken over geschreven waaronder 'Je kunt je leven helen' van Louise Hay. Diny Brandenburg heeft zich hierin gespecialiseerd en geeft cursussen over dit onderwerp. Op 19 januari is zij de gastspreker tijdens de filosofieavond in de bibliotheek.

De kracht van de gedachten is een mooi onderwerp om over te filosoferen.

Iedereen filosofeert, want filosofie is niet alleen bedoelt voor intellectuelen. Er zijn zoveel verschillende zienswijzes op de verschillende thema's die we in het leven tegenkomen. Het is heel interessant om daarover met elkaar van gedachten te wisselen. Er is geen goed of fout in de filosofie, wel kan men er veel van leren.

Op 19 januari wordt de tweede huis- tuin- en keuken filosofieavond in de bibliotheek in Het Kruispunt gehouden. Diny Brandenburg zal te gast zijn om uit te leggen hoe men de kracht van de gedachten kan gebruiken en ze zal met de bezoekers in gesprek gaan. De avond is interactief, dus iedereen kan vragen stellen en de eigen zienswijze delen.

De toegang is vijf euro, koffie en thee is gratis. Aanvang 19.30 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Napraten is altijd beneden mogelijk in de gezellige horecagelegenheid Spruit. Aanmelden is verplicht via missastrid@upcmail.nl.