Cash voor je club in Carnisse Veste

zaterdag 26 augustus 2017 11:00

Winkelen en je favoriete regionale vereniging steunen? Van zaterdag 26 augustus tot en met zaterdag 30 september maakt winkelcentrum Carnisse Veste dat weer mogelijk met de actie 'Cash voor je club'.

Er is 5.000 euro te verdelen. Vijf verenigingen doen mee. Zij kunnen, dankzij de voorkeur van de winkelende consument, sponsorgeld binnenhalen. Voor iedere vijf euro die de consument in de actieperiode in Carnisse Veste besteedt, krijgt hij een munt. De munten (met een maximum van tien per besteding) kunnen tijdens de actieperiode in de inleverdisplay van de favoriete vereniging worden gestopt. De displays staan opgesteld in de passage bij Albert Heijn en Jumbo. De vijf deelnemende verenigingen zijn Sportvereniging Savosa, Biljartvereniging Carnisselande, stichting Present Barendrecht, vv Smitshoek en Zeeverkennersgroep Brandaen.

Op zaterdag 26 augustus om 11 uur vindt de officiële start plaats. Iedere verdere zaterdag gedurende de actie presenteert een vereniging zich bij het winkelcentrum. De definitieve sponsorbedragen worden op feestelijke wijze bekend gemaakt op zaterdag 7 oktober om 15 uur. Zie voor meer informatie carnisseveste.nl.