Archieffoto
Archieffoto

Autoshow op marktplein

zaterdag 26 augustus 2017 9:00

BARENDRECHT - Voor het achtste opeenvolgende jaar wordt zaterdag 26 augustus een nieuwe-autoshow gehouden op het plein aan het Havenhoofd. Ook in Carnisse Veste zal een aantal nieuwe auto's worden getoond met elektrische en hybride aandrijving.

Door deelname van de Louwman dealer group is een aantal prominente merken dit jaar aanwezig. Verkeersschool Peter Brugge promoot met zijn nieuwe lesauto's zijn verkeersschool. De organisator, het Barendrechtse Akse Automotive Advies b.v. heeft twaalf autobedrijven/merkendealers bereid gevonden medewerking te verlenen.

Deze dealers brengen een zeventigtal nieuw auto's in. Medewerkers van deze bedrijven zorgen ter plekke voor deskundige informatie en voor voldoende foldermateriaal en prijslijsten. Muziek en presentaties worden verzorgt vanaf het terras van grand-café Double-Dutch.

Naast de bekende nieuwe modellen van 2017 en 2018 zal de nadruk dit jaar liggen op de e-voertuigen, voertuigen met elektrische of hybride aandrijvingen en de auto's met groene milieulabels A en B. Ook zal uitvoerig informatie worden verstrekt over het privé leasen van een nieuwe auto.

De autoshow vindt plaats op het marktplein, gelegen tussen de gezellige horecaterrassen.