Afbeelding
Foto:

Theatercollege Fajah Lourens

donderdag 7 november 2024 20:15

Naar aanleiding van haar nieuwe boek ‘Killermindset’ trekt Fajah Lourens de theaters in met een motiverend en interactief theatercollage.

Fajah inspireert al jaren menig vrouw om een killerbody te behalen. Na het succes van de Killerbody boeken (400.000 verkochte exemplaren) is het nu tijd om heel Nederland een killermindset aan te reiken.

Op woensdag 13 maart motiveert ze het publiek in Theater het Kruispunt met haar theatercollege. Fajah brak door in 2002 toen ze te zien was in de serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. In 2016 lanceerde ze haar eerste boek The Killerbody Plan dat direct een bestseller werd. Het boek bleef 78 weken in de bestsellerlijsten staan.

Zonder enige opleiding heeft Fajah meerdere succesvolle ondernemingen opgericht. Ze gelooft sterk in de kracht van gedachten en heeft haar droomcarrière, droomhuis en droomleven gemanifesteerd. Ze wil deze inzichten en tools nu delen met haar publiek. Haar eigen lijn proteïne producten, ‘Killerbody’ en ‘MKBM’, liggen in meer dan 2000 winkels in Nederland en België. De hoogste tijd voor deze onderneemster om verhalen die ze voor het theater bewaarde met het publiek te delen. Zoals Fajah zelf zegt: “Als ik het kan, kun jij het ook.”

Fajah Lourens is te zien op woensdag 13 maart, 20.15 uur in Theater Het Kruispunt. Kaarten kosten 33,50 en 35 euro.

http://www.theaterhetkruispunt.nl/fajahlourens