Afbeelding

Op muziekreis met Edje

Nieuws

BARENDRECHT - Edje begint zaterdag 5 september weer aan zijn muziekreis. Samen met Harmonie Barendrecht en de Verhalenmand neemt hij de kinderen mee door muziekland. Kinderen van vier en vijf jaar beleven, aan de hand van een verhaal, de muziek. Ze dansen, spelen en bewegen met muziek. Zo ervaren kinderen de aspecten van de muziek met hun lichaam. Het zelf te beleven helpt op latere leeftijd bij onder meer het muziek spelen.

Kinderen van zes tot acht jaar gaan een stapje verder. Zij spelen ook met de muziektheorie. Edje laat hen tevens verschillende muziekinstrumenten zien en ervaren.

De play-shops worden in blokken van zes gegeven. Een kind mag altijd eerst een keertje meedoen. In de schoolvakanties zijn er geen play-shops. Start: zaterdag 5 september in het Trefpunt , Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht. Voor vier- en vijfjarigen van 10 tot 10.45 uur en voor zes- tot achtjarigen van 11 tot 12 uur. Kosten: veertig euro voor zes play-shops.
Opgeven voor de kennismakingsles kan via secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Of bel Maria Prooi via 06-42412638. Meer informatie op www.harmoniebarendrecht.nl of www.verhalenmand.nl.

Advertenties uit de krant