Afbeelding

Ex-barman Richard Wagner te gast bij William Vat

Algemeen

BARENDRECHT - Aanstaande donderdag is ex-barman en bedrijfsleider van Café den Pimpelaer Richard Wagner te gast bij het radioprogramma 'William In Gesprek Met' op Exxact Barendrecht. Richard stopt na 10 jaar als barman bij het Barendrechtse café en heeft jarenlang menig Barendrechter van een drankje of hapje voorzien. 

Zaterdag 29 juli was voor Wagner de laatste avond achter de tap. De barman gaat aan de slag als eigenaar van Eterij-Tapperij De Platte Reedijk in Heinenoord. Op donderdag 3 september blikt hij met presentator William Vat terug op zijn loopbaan bij Café den Pimpelaer. Er zal worden teruggeblikt op grappige, leuke en opmerkelijke situaties. Tevens heeft Richard Wagner zelf een playlist samengesteld met nummers die een speciale herinnering oproepen.

'William in Gesprek Met' is iedere eerste en derde donderdag van de maand te beluisteren van 20 tot 21 uur uur op Exxact Barendrecht in Exxact Live: Hét radioprogramma met de meest uiteenlopende onderwerpen. Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio via 106.4FM en via www.exxact.nl

 

Advertenties uit de krant