Afbeelding

Vrijwilligers nodig voor communicatie

Algemeen

BARENDRECHT - Recreatieboerderij De Kleine Duiker is met spoed op zoek naar vrijwilligers voor het communicatieteam. Wie helpt de boerderij om goed te communiceren met haar bezoekers en vrijwilligers?

Wegens drukke werkzaamheden elders, hebben onlangs enkele vrijwilligers het team verlaten. Vrijwilligerscoördinator Xandra Buitendijk vertelt: "Het waren goede krachten, ieder met hun eigen kwaliteiten. De vrijwilligers hebben ons zo lang mogelijk gesteund, waar we ze heel dankbaar voor zijn. Maar we hebben nu ècht extra handjes nodig!"

Schrijven en vormgeven

De boerderij heeft vooral dringend behoefte aan iemand die goed kan schrijven en aan iemand die grafisch kan vormgeven. "Liefst mensen met ervaring binnen een communicatiefunctie op minimaal MBO niveau. Je moet namelijk zelfstandig kunnen werken en wel het vak goed beheersen. Het maakt niet uit of je tijdelijk uit de running bent of om een andere reden vrijwilligerswerk wilt doen. Als je maar snel kunt bijspringen! Er is genoeg ruimte voor je eigen tijdsindeling en je kunt gewoon thuiswerken, met af en toe een overleg op de boerderij. "

De werkzaamheden zijn heel divers: flyers, posters en folders maken; vier keer per jaar een nieuwsbrief voor sponsors en vrijwilligers; informatie over de dieren uitwerken; interne protocollen tekstueel verbeteren; een quiz voor kinderen en voor volwassenen ontwikkelen… en zo zijn er nog allerlei ideeën! Verder is er ook veel ruimte voor eigen initiatief.

Spreekt dit je aan en wil je de boerderij ondersteunen? Stuur dan een mail naar coordinator@dekleineduiker.nl.

Advertenties uit de krant