Afbeelding

Boek over borstkanker bij boekhandel Onnink

Algemeen

"Borstkanker. Het is niet wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat!"

Een boek voor de laatste weken van jaar, maar absoluut een aanrader voor een mooie frisse start met nieuwe inzichten voor een hoopvol 2016.

,,Het onderwerp (Borst)kanker is actueler dan ooit tevoren in deze chaotische wereld waarin we nu leven. Eén van de welvaartsziekten waar wij en onze kinderen van de toekomst het mee moeten doen. Als volwassenen hebben we onze verantwoordelijkheid daarin te dragen, gewoon omdat we met z'n allen in de afgelopen decennia een wereld van onbehagen hebben gecreëerd. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de stressvolle maatschappij waarin we leven, uit de hand gelopen ego's van machthebbers waarbij wij onze individuele en collectieve leiderschap hebben laten ontnemen, maar ook dat wij vooral voor onze eigen gemakken zijn gegaan. Met andere woorden: Het leven op onze planeet, waar vele strubbelingen en ziekten de kop op steken, is er niet bepaald gezonder en vrolijker op geworden. Een feit waar we niet meer omheen kunnen", vertelt Elizabeth Visser, schrijfster van het boek.

,,Ondanks dat er veel op internet te lezen valt over kanker, weten veel mensen niet dat het totale helen van een ziekte als kanker meer om het hand heeft dan alleen het lichamelijke aspect waar de reguliere gezondheidszorg zich voornamelijk om bekommert."

In het boek:  "Borstkanker. Het is niet wat je meemaakt, maar hoe je ermee omgaat!", geschreven door Elizabeth Visser, kun je uitgebreid hierover lezen.  De geboren en getogen Barendrechtse is ervaringsdeskundige en heeft boeiende inspiratie en informatie, waarbij ze zichzelf en de lezer confronterende vragen stelt .

Een belangrijke vraag daarbij is: Is kanker domme pech, zoals we met regelmaat horen? Of is kanker een individuele en collectieve boodschapper om transformaties te ondergaan? Het is een complex vraagstuk met benaderingswijzen op verschillende niveaus en waaruit als vanzelf mogelijke (actuele) behandelwijzen volgen naast de reguliere protocollen, waar we vooral uit angst en onwetendheid voor kiezen. Weloverwogen en met passie vertelt zij graag meer en deelt  zij haar kennis en ervaringen door middel van lezingen en huiskamerbijeenkomsten.

Op haar website: www.elizabeth-visser.nl is meer informatie te lezen. 

Zij heeft inmiddels vele mooie reacties mogen ontvangen en heeft boekhandel Onnink aan de Middenbaan 82 in Barendrecht het boek in zijn assortiment opgenomen. Ook is het boek te bestellen  via haar site, uitgeverij Piramidions of andere online boekwinkels onder ISBN 978-94-922471-2-4.

Advertenties uit de krant