Afbeelding

Sportcafé bij Exxact Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Maandag 8 februari ontvangt presentator Jos Vis in het radioprogramma Sportcafé - het enige café waar aandacht wordt geschonken - Jan Bakker (secretaris Stichting Amateurvoetbal Barendrecht)  en Henk de Koning  (secretaris en interim-voorzitter cvv Spirit).

Met Jan Bakker wordt ondermeer gesproken over de inhoud van zijn taak bij genoemde stichting en over de Tweede Divisie, waarin de BVV Barendrecht wellicht komend seizoen gaat spelen.  Henk komt vertellen wat hij allemaal al heeft gedaan voor cvv Spirit en wat hij daarvoor heeft moeten laten. Overigens is Henk genomineerd in de categorie Sportbestuurder voor het Sportgala Barendrecht 2015 (19 februari 2016 in Theater 't Kruispunt) .

Naast datgene wat de gasten in de regio op het gebied van sport doen en betekenen, zullen ook algemene sportonderwerpen worden besproken.

Natuurlijk ook de actualiteit en het bekende weekendoverzicht met nabeschouwingen van de wedstrijden van BVV Barendrecht, vv Smitshoek en vv Heerjansdam. Daarnaast de recente stand van zaken omtrent de competitieverrichtingen van o.a. ZPB H&L Productions, HCB, KV Vitesse, CBV Binnenland, The Flying Shuttle, cvv Spirit en SAVOSA. Verder ook aandacht voor de `5 van Herman` waarin Herman Appers in vijf minuten diverse beschouwingen over sport ter tafel zal brengen.

De 'live' uitzendingen van Sportcafé zijn iedere maandag tussen 21 uur en 23 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht. 106.4 in de ether en 105.9 op de kabel en en ook via internet: www.exxactfm.nl.

Advertenties uit de krant