Ho-Sang Tsang nam zaterdag afscheid, maar is deze week nog in de salon te vinden.
Ho-Sang Tsang nam zaterdag afscheid, maar is deze week nog in de salon te vinden.

Kapper Tsang na 60 jaar met pensioen

Algemeen

BARENDRECHT - Herenkapper Ho-Sang Tsang viert vrijdag zijn 75e verjaardag en stopt eind deze maand na zestig jaar als kapper. Zaterdagavond was er bij Herenhaar een afscheidsborrel met familie en een aantal oude klanten. De aanwezigen overlaadden de pensionaris met bedankjes en cadeautjes.
Ho-Sang Tsang begon in 1956 als vijftienjarige bij een kapsalon aan de Putsebocht op Rotterdam-Zuid. Later opende hij een eigen salon in de Fazantstraat, die na tien jaar verhuisde naar de Katendrechtse Lagendijk. Daar kwam zijn zoon Woy bij hem werken.
Woy begon in 2001 een eigen salon, Herenhaar aan Avenue Carnisse in Barendrecht. Zijn vader stopte in 2004 met zijn salon, om de laatste twaalf jaar bij zijn zoon te werken. Deze week werkt hij nog. Daarna gaat Ho-Sang genieten van zijn vrije tijd en hobby's, zoals koken bij De Zilveren Pollepel.
De salon blijft uiteraard gewoon open. Herenhaar is gespecialiseerd in het knippen van heren, het team bestaat uit echte herenkappers. Maar ook een enkele dames weten hun weg naar de salon te vinden. Herenhaar is gevestigd aan Avenue Carnisse 95 in Barendrecht. Een afspraak maken kan via 0180-557164.

Advertenties uit de krant