Afbeelding

Koele schaatslessen in Dordrecht

Algemeen

REGIO - Van 1 tot en met 12 augustus is het mogelijk om schaatsles te volgen bij Kunstrijvereniging De Drechtsteden Dordrecht (DDD). Voor beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën wordt er tijdens de Dazzling Dordt Days een snelcursus aangeboden aan beginnende schaatsers in alle leeftijdscategorieën.
In deze cursus van drie of vijf ochtenden leert men de basisvaardigheden van het schaatsen en de eerste beginselen van het kunstrijden. De lessen zijn dagelijks van 11.30-12.30 uur
De prijs van de drie daagse cursus bedraagt 35 euro en de vijf daagse 55 euro. Dit is inclusief entree en een certificaat.
Schaatsen huren is mogelijk en kost 15 euro voor drie dagen en 25 euro voor vijf dagen. Er wordt een borg gevraagd van 50 euro per paar.
Voor wie dal een beetje kan schaatsen, die kan zich inschrijven voor het uitgebreide programma in één of beide weken Dazzling Dordt Days. Het doel van deze lessen gedurende vijf dagen per week is om alle beginnende kunstrijders en recreatieve rijders een leuke en plezierige stage aan te bieden waar veel geleerd kan worden en men met alle disciplines van het kunstrijden kennis kan maken. De algehele leiding is in handen van de hoofdcoach Astrid Tammeling-Winkelman.

Meer informatie en een inschrijfformulier is te vinden op www.ddd-kunstrijden.nl.

Advertenties uit de krant