Afbeelding

Zaterdag Gentlemen's Ride

Algemeen

BARENDRECHT – Aanstaande zaterdag 27 augustus is de vierde editie van de Gentlemen's Ride. 'Heeren' kunnen in stijl meefietsen met deze ludieke, vintage fietstocht door Barendrecht en omgeving.

Kaarten kosten dertig euro per persoon en zijn verkrijgbaar bij Ticketbox en Le Bonheur (Middenbaan 85). De start is om 14 uur op het plein voor het Gemeentehuis in Barendrecht. Deelnemers rijden dit jaar een nieuwe route van 23,5 kilometer.
Er zijn drie stops inclusief drie drankjes: bij Brasserie Vrijenburg, Proeflokaal Reijngoud en restaurant De Waal. De 'gents' komen rond 20 uur aan bij Le Bonheur. Foodtruck de Daily Dog zorgt voor verse patat en hot dogs.

Een kaartje voor de Waterbus, een maaltijd na afloop en entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. Dat entertainment bestaat met onder meer uit een sigarenproeverij, Kornuit pils en Loopuyt Gin. Er zijn weer prijzen voor de best geklede heer en voor de origineelste fiets. De hoofdprijs is een kledingbon ter waarde van 300 euro van No Sense men (waar onderweg gestopt wordt), voor de best geklede heer. De tweede prijs is een cadeaubon ter waarde van 100 euro van Juwelier Ettema, voor de meest originele fiets.
De fietstocht is uitsluitend voor 'heeren', maar iedereen is van harte welkom om na afloop aan te sluiten bij de afterparty. Voor tien euro eet men gezellig mee. Op de hoogte blijven van de Ride kan via Facenbook. Deelnemers moeten legitimatie en OV-chipkaart meenemen. Voor iPhone en Android is er de Gentlemen's Ride Barendrecht App.

Advertenties uit de krant