Afbeelding

Elmar Levy (22)

Algemeen

Waar kennen we jou van?

Ik werk bij Exxact Barendrecht. Daarvoor heb ik veel straatinterviews op de Middenbaan gedaan. Ook heb ik veel interviews bij de Kidsdisco van Jacques Dance Passion gedaan. En misschien vanwege mijn kledingstijl.

Vertel eens over jouw
kledingstijl.

Vier jaar geleden ben ik me gaan onderscheiden in mijn kleding. Ik deed de theaterschool en al snel kreeg ik door dat als je jezelf wilt profileren, je onderscheidend moet zijn. En dat is toch ook een stuk uiterlijk. Ik voel me goed in de opvallende pakken die ik draag. Meestal met print of ruit in een goede kleur.

Kom je vaak mensen tegen die jou 'ergens' van kennen?

Dat gebeurt heel vaak. Ook krijg ik regelmatig positieve opmerkingen over mijn kledingstijl.

Wat doe je nu voor opleiding?
Ik volg nu een opleiding voor luchtvaartdienstverlening. Volgend jaar kan ik aan de slag als Steward. Maar mijn uiteindelijke doel is acteur of presentator worden. Of beide.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Ik woon samen met mijn vader. Mijn broer van 26 jaar woont in Rotterdam. Mijn moeder overleed toen ik 17 jaar was. Mijn moeder was zo gezond als een vis tot er op een dag een bloedpropje vanuit haar been naar haar hart schoot en ze meteen overleed. Het was een nachtmerrie. Mijn moeder verliezen heeft me gevormd en sterker gemaakt. Ik weet precies wat ik wil en ga er helemaal voor.

Heb je een relatie?

Het is een bewuste keuze om geen relatie te hebben. Ik weet ook wel dat liefde onvoorspelbaar is, maar ik kies er nu voor om mij te focussen op mijn toekomstdromen.

Wanneer was je het
gelukkigst?

Achteraf gezien toen mijn moeder nog leefde. Maar ik word ook heel gelukkig als ik met mijn passies bezig ben. Acteren en presenteren.

Wat is je mooiste
jeugdherinnering?

De afscheidsmusical in groep acht. Ik had een rol van dramadocent en had de lachers op mijn hand. Mijn moeder was er, zij lachte om mij. Het was mooi.

Waar ben je verdrietig
om geweest?

Natuurlijk om het overlijden van mijn moeder.

Wie is je grote voorbeeld?

In Nederland vind ik Martijn Krabbé een goede presentator. Internationaal kijk ik graag naar Ryan Seacrest.

Welke toekomstdromen
heb je nog?

Ik wil mijn passies volgen. Uiteindelijk wil ik internationaal doorbreken. Zo groots mogelijk. Inclusief interviews en de rode loper.

Waar word je verlegen van?

Vroeger was ik wel verlegen, nu ben ik er overheen gegroeid. Hoewel ik best nog verlegen kan reageren bij het oogcontact met een leuke dame.

Hoe sta je 's morgens op?

Als eerste gaat de muziek aan en dans ik door de woonkamer. En nu komt het: Ik pak de borstel en maak voor de spiegel een complete show.

Wat zijn je hobby's?

Ik fiets graag (met mooi weer) en ben veel creatief bezig. Ik houd van schrijven en ga regelmatig naar Schiphol bij aankomst van Etihad Airways. Een vliegtuigmaatschappij uit Abu Dhabi. Zij hebben zulke leuke rituelen als ze landen. Dat is geweldig om te zien.

Wat is jouw grootste talent?
Het presenteren en acteren. Ook ben ik goed in het oppeppen van vrienden die in een grote dip zitten.

Wat zijn je angsten?

Ik kan bang zijn dat er iets met mijn vader gebeurt. Ook ben ik soms bang dat onze maatschappij te erg verhard. Dat er nog maar weinig plezier overblijft.

Wat vind je stom?

Jaloezie. Iedereen heeft gelijke kansen. Blij zijn voor een ander is een fijner gevoel.

Wat staat er in je
laatste WhatsAppje?

Een vriendin van mij wil ook graag dezelfde opleiding in de luchtvaartdienstverlening gaan doen. We hebben via de WhatsApp een afspraak gemaakt om samen te gaan eten en haar wensen op een rijtje te zetten. Ik heb haar zeker al vijf maanden niet gezien. Dus het wordt tijd ook.

Wat is je favoriete quote?

De zon maak jezelf. Plezier, passie, lol, je moet er zelf wat van maken.

Iemand voor deze rubriek opgeven? Mail dan naar astrid@baruitgeverij.nl.

Advertenties uit de krant