Afbeelding

Dit weekend Picknick in 't Park

Algemeen

BARENDRECHT - Vrijdag 23 en 24 september is in Park Buitenoord het festival Picknick in 't Park. Bezoekers kunnen bij de foodtrucks terecht voor heerlijke gerechten en kunnen twee dagen genieten van allerlei artiesten en deejays. Beide dagen duurt het festival van 15 tot 22 uur. De burgemeester doet de opening om 15 uur.

Het festival zou eerst plaatsvinden in juni, maar werd toen afgelast vanwege hevige regenval. Nu wordt het festival van Cor Dost van Ohio Music Service & Event Creations alsnog gevierd. Hij heeft heel bewust gekozen voor dit park, vanwege de ambiance en de warme sfeer die er hangt.
Door het park heen worden foodtrucks opgesteld. Bezoekers kunnen iets te eten halen en dan neerstrijken bij de picknicktafels of op het gras, om te genieten het eten en allerlei muziek. Er is een podium waar livemuziek is. Daar staat voor ieder wat wils: onder meer de Wannebiezz komen, Marc Benz, Wild Pianoz, Fixxman en DJ Roel.

Cor heeft gezorgd voor een grote diversiteit aan eten. Er staan geen twee dezelfde foodtrucks op het festival. Bezoekers kunnen onder meer terecht bij El Hambre, De BioPieper, De IJskoningin, Tacos Los Amigos, Hansin Curryvan, Tasty Buns! en MILF (Man I love Fish). Drinken halen kan bij de bar nabij het podium.

De entree is 2,50 euro. Er zijn ingangen aan Dorpsstraat-Oost en aan de Buitenlandse Baan. Honden mogen vanwege de hygiëne niet het festivalterrein op. Parkeren is erg lastig rondom het park. Dat kan daarom tegen een vergoeding bij De Kleine Duiker, waarvandaan een trekker met paardenkar pendelt. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/picknickbarendrecht, onder meer het volledige programma.

Advertenties uit de krant