Afbeelding

Vijf jaar Shoeby Middenbaan

Algemeen

BARENRECHT - Dit jaar is het vijf jaar geleden dat Shoeby haar deuren opende aan Middenbaan 21. Shoeby grijpt deze gelegenheid aan om klanten extra in het zonnetje te zetten. Van woensdag 21 tot en met zaterdag 24 september profiteren klanten van een voordeelactie. Zaterdag 24 september is er een beautyexpert in de winkel om klanten de perfecte look te geven bij hun outfit.
Shoeby heeft altijd de nieuwste mode voor een vriendelijke prijs. Het dameslabel Eksept vind je exclusief bij Shoeby. Voor kinderen zijn er de eigen labels: Jill en Jilly voor meiden en Mitch en MTC voor jongens. Heren shoppen het eigen label Refill. Met accessoires en schoenen kan de look compleet gemaakt worden. Verder heeft Shoeby de Eksept cosmeticalijn, met onder andere bad- en doucheproducten.
Bij Shoeby krijgen klanten persoonlijk advies van een personal shopper. Iedere dag staat het team van Shoeby Barendrecht klaar om klanten van top tot teen te stylen. Dat kan ook op afspraak. Wie liever vanuit huis shopt, kan de hele collectie vinden op shoeby.nl. Inspiratie opdoen kan via shoebyblog.nl. Shoeby heeft een uniek concept waarmee zij zich weet te onderscheiden. In 35 jaar is Shoeby uitgegroeid tot toonaangevende retail- en full service franchiseorganisatie in Nederland en België. Het van oorsprong Brabantse bedrijf heeft met modische, betaalbare en eigen ontworpen collecties een serieus aandeel in de Nederlandse modebranche. Een groot team van designers ontwikkelt wekelijks collecties. Shoeby heeft een duidelijke visie over mode, winkelbeleving, winkeluitstraling en hoe klanten geadviseerd moeten worden.
Vorig week donderdag won Shoeby tijdens de 'Retailer of the Year awards' de award voor Beste Winkelketen in de categorie damesmode en de award voor de Beste Webshop in de categorieën dames- en kidsmode.

Advertenties uit de krant