Afbeelding

Vrolijk duo zoekt baasje

Algemeen

BARENDRECHT - Over oudere asieldieren wordt vaak gedacht dat zij niet plaatsbaar meer zijn en na eigen tijd worden ingeslapen. Gelukkig zijn beide aannames niet waar. Barney en Rakker, twee Jack Russell Terriërs van respectievelijk acht en twaalf jaar oud zijn dol op elkaar, dus hen scheiden is geen optie.

Het is niet alleen hun leeftijd die Barney en Rakker wat lastig plaatsbaar maakt, ook het feit dat ze absoluut samen geplaatst moeten worden kan voor veel mensen toch een bezwaar vormen. Zonde, want dit is een heel leuk duo. Barney en Rakker zijn beiden vrolijk, druk en eigenwijs, maar ook heel lief en aanhankelijk. Ze kunnen prima even alleen thuis zijn en ook autorijden is geen probleem.

Richting andere honden kunnen de mannen vrij fel reageren en ook katten zijn niet hun beste vrienden. Het duo kan eventueel bij kinderen worden geplaatst, maar liever niet bij de jongsten. Barney en Rakker zijn natuurlijk al wat ouder en dan is een rustig thuis toch fijner. Ergens waar ze alle tijd en aandacht krijgen. Want ondanks hun leeftijd hebben Barney en Rakker nog veel energie en wordt er graag een wandeling gemaakt of gespeeld. Wie gunt dit leuke duo nog een fijne oude dag?

De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp, 0186-655150. Openingstijden: maandag t/m zaterdag van 11 tot 16 uur. www.dierenstee.nl.

Advertenties uit de krant