Afbeelding

Divali-viering in Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - De onlangs opgerichte stichting Laxmi houdt haar eerste activiteit, het Divalifeest (meer bekend als het lichtjesfeest) op zaterdag 5 november.
De stichting bestaat uit Ranu Ramsoedjas, Vijanti Kanhai, Millie Mahesh, Sharda Toelaram en Mila Biekram.

Iedereen is van harte welkom bij dit bijzonder feest. Dus voor wie kennis wil maken met de hindoestaanse cultuur/gemeenschap is het zeker de moeite waard deze viering bij te wonen.

De viering vindt plaats in de aula van het Dalton Lyceum aan Zichtwei 1 te Barendrecht. De hedendaagse dames van deze stichting geven de viering een andere vorm. Dit zal ook zichtbaar zijn in het programma. Het programma begint om 19 uur en wordt afgesloten om 23.45 uur.

Er is veel variëteit, waaronder dans, zang (verzorgd door de Barendrechtse zanggroep) en een optreden van de leerlingen van basisschool De Driehoek. De Stichting verzorgt een hapje en een drankje.

Ook zijn er enkele kraampjes waar men leuke, nuttige en cultureel getinte producten kan kopen of terecht kan voor informatie. Wie interesse heeft in het huren van een kraam, kan informeren naar de mogelijkheden en zich aanmelden. Hoogtepunt is de Mithai Contest. Wie graag wil meedoen, kan zich nog opgeven. De avond wordt afgesloten met gezellige dansmuziek.

Contact opnemen voor aanmelden, donaties of meer informatie kan via: stichtinglaxmi@gmail.com, 06-46666986 (Vijanti) of 06-45486553 (Mila).
Het aantal deelnemers is gelimiteerd, daarom graag de komst vooraf melden. Aanmelden kan nog tot donderdag 3 november.

Advertenties uit de krant