Afbeelding

Dorpse charme en stadse allure in Oud-Beijerland

Algemeen

OUD-BEIJERLAND - Van oudsher is Oud-Beijerland, door de gunstige ligging aan het water, een markt- en handelsplaats. De vroegere handelshaven heeft een metamorfose ondergaan en is nu een aantrekkelijke recreatiehaven. Terrassen met een mooi uitzicht, gezellige horecagelegenheden, een gevarieerd evenementenprogramma, een verrassend veelzijdig winkelaanbod en het karakteristieke centrum.. Oud-Beijerland is een bezoekje waard.

Veelzijdig
Inwoners en bezoekers weten het: Oud-Beijerland heeft dorpse charme en stadse allure. Het is een dorp met een prachtige historie én toekomst. Wonen in Oud-Beijerland biedt veel voordelen. Niet alleen vanwege de uitstekende voorzieningen, zoals diverse mogelijkheden op het gebied van (basis- en middelbaar) onderwijs. Ook kan iedereen, jong en oud, zijn energie en creativiteit kwijt bij de vele sportclubs en culturele verenigingen, is er een gevarieerd winkelaanbod en zijn er vele bedrijven. De ligging is aangenaam: in een rustige en groene omgeving op slechts 15 minuten rijden van Rotterdam.

Kerstmarkt

Er vinden regelmatig leuke evenementen plaats in het centrum van Oud-Beijerland. Het eerstvolgende evenement? De Kerstmarkt in Oud-Beijerland is de gezelligste en grootste in de regio. Men kan genieten van authentieke kerstsfeer, houten kramen, levende kerststal, veel muziek, entertainment, workshops, straattheater en natuurlijk een markt met meer dan 100 kramen waar men leuke kerstartikelen kan vinden. Natuurlijk zijn er ook vele versnaperingen. Geniet van de romantische en gezellige sfeer, men is meer dan welkom op vrijdag 9 en zaterdag 10 december.

Voor elk wat wils
Trek wat baantjes in het zwembad, leef je uit op een van de vele sportvelden of slenter door het park. Fiets de natuur in en geniet van de weidsheid, de rust en de ruimte. Proef de sfeer en ervaar de gastvrijheid in het centrum… Kortom: er is voor elk wat wils!

Meer informatie
Meer informatie over Oud-Beijerland kan men vinden op www.OBLverwelkomt.nl.

Advertenties uit de krant