Vincent Huisman, filosoof
Vincent Huisman, filosoof

Huis- tuin- en keukenfilosofie

Algemeen

BARENDRECHT - Je moet vooral jezelf blijven, maar ken je jezelf wel goed genoeg? Weet je hoe jezelf moet zijn? Hoe stel je jezelf nu eigenlijk de juiste vragen? En hoe kun je deze vragen verdiepen door een goed gesprek te voeren? Allemaal vragen waar verschillende antwoorden op mogelijk zijn.
Iedereen filosofeert, want filosofie is niet alleen bedoelt voor intellectuelen. Er zijn zoveel verschillende zienswijzen op de verschillende thema's die we in het leven tegenkomen. Het is heel interessant om daarover met elkaar van gedachten te wisselen. Er is geen goed of fout in de filosofie, wel kan men er veel van leren.
Donderdag 15 december wordt de eerste huis- tuin- en keuken filosofieavond in de bibliotheek in Het Kruispunt gehouden. Dick van Hennik en Vincent Huisman van Filosofiepraktijk Nederland zullen te gast zijn om uit te leggen hoe filosofie van waarde kan zijn in het dagelijks leven en met de bezoekers in gesprek gaan. De avond is interactief, dus iedereen kan vragen stellen en de eigen zienswijze delen.
De toegang is vijf euro, koffie en thee is gratis. Aanvang 19.30 uur. De avond duurt tot 21.30 uur. Napraten is beneden mogelijk in Spruit. Aanmelden is verplicht en kan via missastrid@upcmail.nl.

Advertenties uit de krant