Afbeelding

Een pluim van de Voedselbank voor de Barendrechters

Algemeen

Ingezonden

Als voedselbank hebben we in de maand december erg veel weg kunnen geven. Zodanig veel dat de decembermaand echt een feestmaand voor onze cliënten is geworden.

Er wonen vele gulle gevers in Barendrecht, van winkelier tot particulier en van kerkelijk tot 'ik geloof niet', maar eerlijk zullen we alles delen. Dat hebben we gemerkt. Alle vrijwilligers hebben overuren gedraaid in december. We deden dat graag. Nu hebben we een vol magazijn voor de maanden die komen gaan. Er zal nog veel gedeeld moeten worden, maar iedere week komt er een grote of kleine aanvulling. De harten van de Barendrechters zitten op de goede plek en vandaar dat we u ieder een pluim als dank willen geven voor de bereidheid van geven. Op zo'n toevloed hadden we niet durven rekenen, maar nu weten we: we doen nooit tevergeefs een beroep op u.

We zullen ook dit jaar regelmatig van ons laten horen, want de toestroom van klanten wordt niet kleiner, eerder groter. Niet voor iedereen is de groei van de economie merkbaar. We blijven werken aan ons motto: 'Voor ieder inwoner in Barendrecht minimaal één gezonde maaltijd per dag.'

Daarnaast maken we ons sterk om de verspilling van goed voedsel te voorkomen en zoveel mogelijk uit te delen aan mensen die dat broodnodig hebben.

Voedselbank Barendrecht

Advertenties uit de krant