Afbeelding

Musical Roodkapje in Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - De nieuwe sprookjesmusical van Van Hoorne Entertainment, Roodkapje De Musical, is een heerlijke familievoorstelling. Op zondag 5 februari staat de musical in het Kruispunt.

De mooie Roodkapje, gespeeld door Maud Mulder, vertrekt op een dag richting het bos om een mandje met koekjes naar haar zieke oma te brengen. Diep in het bos ontmoet Roodkapje de lieve Gerrit de Wolf. Hij weet een plek waar de prachtigste bloemen groeien en raadt het meisje aan een mooie bos voor haar oma te plukken. Wat Roodkapje niet weet, is dat Gerrits gemene vrouw Tina iets heel anders van plan is. Zou de knappe jager Benjamin op tijd zijn om haar te redden?

Kinderen die van plan zijn te komen, kunnen meedoen aan de sprookjes-verkleedwedstrijd. Zij maken kans op een sprookjesachtig prijzenpakket, dat op het podium wordt uitgereikt. Na de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto. Aanvang voor de musical is 13.30 uur, de kaartprijs begint vanaf 19,50 euro.

Kaarten reserveren kan bij de theaterkassa, op www.theaterhetkruispunt.nl of 0180615958. Zie voor meer informatie www.vanhoorne.com/roodkapje

Advertenties uit de krant