Afbeelding
FOTO

Uitbreiding voor 4Suze

Algemeen

BARENDRECHT – Wat begon als een bloemenzaak die uitsluitend met zakelijke klanten werkte, is 4Suze inmiddels veranderd in een bloemen-, interieurwinkel en sinds vandaag zijn daar ook grotere meubels aan toegevoegd. 4Suze heeft het pandje op het terrein van de Tweede Barendrechtseweg, waar voorheen een antiekwinkeltje in zat, erbij getrokken. Hier vinden de klanten, naast de bloemenkransen, vazen en andere accessoires, onder andere ook kasten en bankstellen. ,,We verkochten vooral landelijke spullen", vertelt Andre Gaal. ,,In de tachtig vierkante meter extra, staan meubels die strakker en luxer zijn." Het gaat snel met 4Suze. De klanten vanuit de hele regio weten de winkel te vinden. ,,We zijn geen bloemenzaak en geen tuincentrum", zegt Andre. ,,Dat maakt ons uniek. Bij ons vind je aparte interieuraccessoires. De bloemen worden veelal per stuk verkocht. Onze medewerkers zijn creatief. Ze weten altijd weer iets moois van de uitgekozen bloemen te maken."

4Suze is er ook nog steeds voor bedrijven. Zo zijn er verschillende abonnementen af te sluiten om bijvoorbeeld wekelijks verse bloemen op de balie te hebben staan. Maar ook verzorgen zij de complete aankleding van een bedrijf. Daarnaast blijft het dorpse karakter behouden. ,,Klantvriendelijkheid staat hier natuurlijk voorop", zegt Andre. ,,Als klanten geïnteresseerd zijn in onze eigen deuren of de kloostervloer van onze winkel, dan verkopen wij die ook", zegt hij lachend. ,,Stalen deuren met glazen ramen zijn momenteel een trend. In het nieuwe gedeelte is zo'n deur te bekijken en deze kunnen wij natuurlijk ook leveren."

Sinds twee jaar is de winkel te vinden in een voormalig aardappelschuur aan Tweede Barendrechtseweg 308, die is omgebouwd tot een sfeervolle ruimte.

Ter gelegenheid van de uitbreiding zijn klanten van 4Suze vanavond, 17 februari, tot 21 uur van harte welkom om de nieuwe ruimte te komen bekijken en een drankje te doen. Vandaag en morgen krijgen klanten tien procent korting op de meubels en iedere klant ontvangt een cadeaubon van 5 euro voor een volgende aankoop.

Meer informatie: 4suze.nlwww.facebook.com/4suze.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant