Afbeelding

Korte vakantie voor Giovanni de Waal  van Roparunners Taxi Bakker

Algemeen

BARENDRECHT/RHOON - Vrijdagochtend is Giovanni de Waal in de les verrast met een geweldige gift vanuit de Roparun: een korte vakantie naar eigen keuze voor de gehele familie. Een genootschap van de Roparun, de Taxi Bakker Runners, zijn naar het Dalton Lyceum Barendrecht gekomen om Giovanni samen met zijn ouders de cheque te overhandigen.
Eind september werd lymfeklierkanker bij Giovanni ontdekt. Hiervoor heeft hij vier zware kuren ondergaan. Gelukkig kon afgelopen week de uitslag bekend gemaakt worden door moeder dat Giovanni schoon is. Het is bewonderingswaardig hoe Giovanni ten tijde van de chemokuren door is blijven gaan. Hij was gedreven om de ziekte te verslaan, is daarnaast zoveel als mogelijk naar school blijven gaan, zolang zijn gezondheid dit uiteraard toeliet. Met zijn positieve houding en humor zorgde Giovanni ook voor een gezellige sfeer in de klas, terwijl iedereen toch op de hoogte was van de situatie. Dit alles hebben de leerlingen van zijn klas BHAT1E ook laten weten toen Giovanni bijvoorbeeld jarig was en ze met zijn allen een mooi cadeau voor hem bij elkaar hadden gespaard. 

Het Dalton Lyceum Barendrecht wil Giovanni en familie een zeer prettige vakantie toe en zij bedanken de Roparun voor de mogelijkheden hiertoe.

Advertenties uit de krant