Afbeelding

Barendrechts onderonsje in Panorama Litera   

Algemeen

BARENDRECHT - In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 23 maart plaatsgenoot Arie Visser, auteur van meerdere spannende boeken.

Arie Visser debuteerde met maar liefst drie boeken tegelijk. Zij kunnen het best omschreven worden als 'oplichtersgenre'.  De hoofdpersonen zijn steevast oplichters, klaplopers of sjacheraars, waarvoor de lezer ongemerkt toch sympathie opbrengt. Dat komt zeker ook door het talent van Arie Visser om spanning en humor met elkaar te verbinden.

Arie Visser schreef eerder scenario's voor tv. Vandaar dat hij zijn boeken in eerste instantie als filmscript op papier zet. Op deze manier ziet hij het hele verhaal voor zich, waardoor er een visuele manier van schrijven ontstaat.  De verhalen spelen zich voor een groot gedeelte af in de regio Rotterdam, wat het lezen voor inwoners uit deze regio extra leuk maakt.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren in de programmareeks ExxactLive! Voor meer informatie (ook over eerdere gasten) ga je naar http://www.johnbrosens.com/Panorama_Literama.html

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via 106.4FM in de ether - of via de UPC kabel op105.9FM. Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxactfm.nl

Meer over Arie Visser leest men hier.

Advertenties uit de krant