Afbeelding

Feyenoordkenner in Panorama Literama   

Algemeen

 BARENDRECHT - In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 27 april oud-journalist, auteur en Feyenoordkenner Rob Vente.

Rob Vente (zie ook www.robvente.nl) schreef voor de Haagse Courant, Het Vrije Volk en het Rotterdams Nieuwsblad. In de regio Rijnmond is hij nu vooral bekend door een reeks spannende boeken die in en om De Kuip spelen. Voorbeelden daarvan zijn 'Moord in Feyenoordshirt', 'Maffia aan de Maas' en 'Horror in De Kuip', steeds met de ambitieuze rechercheur Fred Groen in de hoofdrol. Meest recente titel – nummer negen – is 'Moord op Erasmus'.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van boeken, verhalen, schrijven en lezen. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken. Er is altijd een draaiboek, maar gewoonlijk draait Panorama Literama op een zinnig, aangenaam en informatief gesprek.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren in de programmareeks ExxactLive! Voor meer informatie (ook over eerdere gasten) ga je naar http://www.johnbrosens.com/Panorama_Literama.html

De uitzendingen van Exxact Barendrecht hoor je overal in de regio. In Zuid-Holland Zuid via 106.4FM in de ether - of via de UPC kabel op105.9FM. Via het internet kun je alle uitzendingen beluisteren via http://www.exxactfm.nl

Advertenties uit de krant