Het Kiwanis Kinderfeest komt er weer aan. Archieffoto 2016.
Het Kiwanis Kinderfeest komt er weer aan. Archieffoto 2016.

Kiwanis Kinderfeest

Algemeen

BARENDRECHT - Op het terrein van De Kleine Duiker vindt op zaterdag 10 juni het Kiwanis Kinderfeest plaats. Kinderen uit Barendrecht en omstreken kunnen deelnemen aan diverse activiteiten. De kinderen kunnen Activiteitenkaarten (knipkaarten) kopen voor 5 euro, waarmee ze aan diverse activiteiten kunnen deelnemen. Kinderen en (groot)ouders kunnen zich uitleven in leuke doe-, kijk- & speel- activiteiten; hutten bouwen, spelletjes doen, kanovaren, ponyrijden, in de zweefmolen, schminken en veel meer. Daarnaast informatiekramen, diverse live optredens en hapjes en drankjes.
Voor volwassenen is er een goede-doelen-loterij. Er zijn veel grote en kleinere prijzen te winnen zoals een splinternieuwe kinderfiets en een drumstel. De hoofdprijs is een rondvlucht boven Rotterdam voor twee personen. Loten kosten 2 euro. Ook hiervan gaat de gehele opbrengst naar het goede doel. De loten zijn ook te bestellen via www.kiwanis.nl/barendrecht.

De opbrengst van het gehele evenement is voor de goede doelen die non-profit-organisatie Kiwanis Barendrecht dit jaar steunt: De Zorgnijverij en De Kleine Duiker. Voor huttenbouwen graag vooraf inschrijven op: www.kiwanis.nl/barendrecht. Locatie: De Kleine Duiker, 3e Barendrechtseweg 511.
Het kinderfeest is geopend van 11 tot 17 uur.

Advertenties uit de krant