Afbeelding

Muzikale meedoe-middag bij CL

Algemeen

BARENDRECHT - CultuurLocaal houdt in de Baerne op zaterdag 10 juni van 14.30 tot 16.30 uur een muzikale meedoe-middag. Het bekende liedje 'Do-re-mi' uit The Sound of Music heeft een nieuwe tekst gekregen en heet nu 'Kies je eigen instrument'. Dit vormt de basis voor een groot meespeelkoor en -orkest. Meezingen kan in het ééndagskoor onder leiding van zangdocente Monica Millar. In één middag repeteren en presenteren de docenten het liedje met zoveel mogelijk mensen waarbij vrienden, vriendinnen, ouders en grootouders kunnen meedoen. CultuurLocaal wil het grootste Meespeelkoor en -orkest van Barendrecht vormen. Een leuke manier om met allerlei instrumenten kennis te maken.
Muzikanten graag hun eigen instrument meenemen. Meespelen kan zelfs al zonder ooit een instrument te hebben bespeeld. Bij aankomst kiest de bezoeker een instrument. Docenten en gevorderde leerlingen van CultuurLocaal helpen iedereen bij de eerste tonen op een dwarsfluit, viool, klarinet, piano of gitaar. Bij het meespelen gaat het soms om een losse noot, soms om een regel, soms om de hele melodie.
Er wordt gerepeteerd in groepen in de lokalen van de Baerne en daarna met het hele koor en orkest sámen onder leiding van Wim Soeters in de BaerneZaal uitgevoerd. Kandidaten kunnen instrument, stem, vrienden, familie en de eigen muzikaliteit meenemen.
Locatie: De Baerne. Inlichtingen en aanmelden: info@cultuurlocaal.nl. Of via www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant