Afbeelding

Diploma's uitgereikt bij Harmonievereniging Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT  - Leerlingencoach Maria Prooi van Harmonievereniging Barendrecht heeft op vrijdag 16 juni de leden die op 3 en 10 juni praktijkexamen hebben gedaan gehuldigd. De huldiging vond plaats in het Trefpunt tijdens de repetitie van het JeugdOrkest.

Geslaagden voor het HAFA-A examen waren: op klarinet Salome Buikema, Natalie Leeftink, Huub Vankan, Lisa Eduard, Floris van Andel, op saxofoon Madelief van Horssen, Huub Vankan, op dwarsfluit Elle Baus, Thirza van Heteren, Sara van der Keur, Wijnemarie Kramer, op trompet Roan Kuiper, op hobo: William Kraaijeveld, Carlijn van Wetten, Hanna Schuurman en op hoorn Anouk Bremmer. Voor het HAFA-B examen slaagden op klarinet Harijati Ockeloen, op tenorsax Stijn Kasius, op euphonium Thomas Maris, op dwarsfluit Simone van Mill. Voor HAFA C hoorn Robin Visker  

Voor theoriecertificaat A: Anne van Rietschoten en Julia de Held. Getuigschrift blokfluit 1: Louisa den Hollander, Lara van Schelven, Floortje Legemaate, Yfke Baus, Nour el Azouzi.

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting, zowel voor volwassenen als voor jeugd. Dit kan als groepsles of individuele les voor beginners. Vanaf 6 jaar kan gezamenlijk les gevolgd worden bij de MuziekMaatjes-startersklas op vrijdagmiddag. Tevens starten blokfluit, peuter- en kleutergroepen.
Volwassenen en jongeren die willen leren spelen of de draad opnieuw willen oppakken kunnen contactnemen via mail: secretaris@harmoniebarendrecht.nl. of bellen naar 06-42412638. Voor foto's en informatie: www.harmoniebarendrecht.nl.

                                                     

Advertenties uit de krant