Dinsdag was er een jeugdinstuif op de beach-accomodatie.
Dinsdag was er een jeugdinstuif op de beach-accomodatie.

Beachspektakel op Bongerd

Algemeen

BARENDRECHT - Op De Bongerd is zondag de Barendrecht Beachweek van start gegaan. Op de structurele Beach-accommodatie is er niet alleen deze week, maar de hele zomer van alles te beleven. Tijdens de beachweek hebben cvv Spirit, KV Vitesse en Savosa clinics Beachvolleybal, Beachkorfbal en Beachhandbal gegeven. Hieraan hebben scholieren deelgenomen.
Morgen, vrijdag 23 juni, wordt de Beachweek afgesloten met het open BarendrechtNU.nl Beachcup-toernooi. Twaalf teams strijden om de enorme Beachvolleybalcup. Waar wethouder Lennart van der Linden vorig jaar zegenvierde, zal het team van EVB door elf teams worden uitgedaagd in de strijd om titelprolongatie. De strijd start om 18 uur en zal eindigen omstreeks 21.30 uur. Wie wil kan komen kijken, de toegang is gratis.
Vanwege de grote belangstelling heeft de Buurtsportcoach besloten in de zomervakantie twee beachdagen te organiseren. Meer informatie hierover zal via de media worden gecommuniceerd. Mail voor informatie over Barendrecht Beach of over één van de actieve 'beach'sportvereningen op het strand naar buurtsportcoach@kijkopwelzijn.nl.

Advertenties uit de krant