Afbeelding

Bridgen voor starters

Algemeen

BARENDRECHT - De Barendrechtse bridgeclub B.C. Sans Atout geeft komend seizoen een starterscursus bridgen. Bridge is een sport voor jong en oud en een prima manier om geestlijk actief te blijven en contact met andere mensen te leggen en te houden. Om het leren bridgen leuker en makkelijker te maken heeft de Nederlandse Bridge Bond startersbridge ontwikkeld. Dit is een manier om bridge te leren, waarbij de nadruk ligt op meteen spelen.

De 70-jarige Barendrechtse bridgeclub kent 250 actieve leden. Voor sommigen is het gezelligheidselement het belangrijkste, voor anderen is het wedstrijdelement en het steeds beter spelen voornaam. Binnen de vereniging is voor beide groepen ruimte. Via een promotie- en degradatiesysteem speelt elk lid tegen 'gelijkwaardige' tegenstanders.

De starterscursus begint op maandag 18 september om 19.30 uur en wordt gehouden in het Dalton Lyceum Barendrecht. Meer informatie: http://www.nbbportal.nl/club/16008/. Aanmelden kan bij Henny de Raaij 0180-690109, Leen Kuyper 0180-612016 of via e-mail naar sansatout@kpnmail.nl

Advertenties uit de krant