Babs reikt in september voor het eerst de Kanjerbeker uit.
Babs reikt in september voor het eerst de Kanjerbeker uit.

Kanjeractie voor vrouwen

Algemeen

BARENDRECHT - Coach en Verhalenvinder Babs Mouton is zaterdag 12 augustus de Kanjeractie gestart. Doel is vrouwen meer trots te laten zijn op zichzelf en op wat ze doen. Vrouwen kunnen iemand nomineren. Deze kanjer mag kosteloos deelnemen aan een Verhalenvinder-workshop op 22 september. De actie loopt tot en met 9 september. Op 11 september wordt bekend gemaakt aan wie de Kanjerbeker wordt overhandigd.

Babs Mouton: ,,Veel vrouwen zijn (te) bescheiden. Ze vinden het heel normaal dat ze veel taken combineren. Dat ze een baan hebben, een gezin runnen, een sociaal leven bijhouden, een vrijwilligerstaak hebben. Ze vinden zichzelf geen kanjer. Aan een van hen wil ik graag deze Kanjerbeker uitreiken. Het is een tastbaar bewijs dat ze wel degelijk een kanjer zijn. En die kanjer kan dan de maand erop de Kanjerbeker aan iemand anders doorgeven, zodat we heel veel kanjers blij kunnen maken. Met deze Kanjeractie wil ik vrouwen stimuleren trots te zijn op zichzelf en op wat ze doen."

Vrouwen die iemand willen nomineren kunnen dat doen via de Facebookpagina van Verhalenvinder (facebook.com/verhalenvinder), door de pagina te liken en door een reactie te plaatsen onder het bericht van de Kanjeractie op verhalenvinder.com/kanjeractie. De gekozen kanjer ontvangt de Kanjerbeker en mag kosteloos deelnemen aan de workshop 'Vind je eigen verhaal'. Meer informatie over de workshop: www.verhalenvinder.com/workshops.

Advertenties uit de krant