Afbeelding

Kom zelf muziek maken in het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 26 augustus om 14 uur vindt een workshop MuziekMaatjes plaats in Het Kruispunt. Al vele kinderen hebben de afgelopen jaren deelgenomen aan de cursus, vaak gevolgd door hun jongere broertjes of zusjes. Belangrijkste kenmerk van de MuziekMaatjes is dat er niet met noten wordt gewerkt, maar alles op het gehoor gaat. Dat betekent dat iedereen, jong en oud gelijk mee kan spelen op een instrument naar keuze. 

Voor de workshop zijn instrumenten aanwezig, de liedjes die ze spelen en zingen zijn heel kort dus makkelijk te onthouden.

Initiatiefneemster en docente Jacinta Floor heeft een zeer brede ervaring met de MuziekMaatjes, zowel als eenmalige workshop als in cursusvorm.

Kom kijken en meespelen vanaf zes jaar met de MuziekMaatjes, papa en mama mogen ook meespelen of kijken.

De instrumenten worden geleverd door Harmonievereniging Barendrecht  die mede initiatief neemt tot deze workshop waarvan een vervolg start op vrijdag  1 september o.l.v. Jacinta Floor om 15.45 uur in het Trefpunt dr. Kuyperstraat  4 in Barendrecht. De toegang is gratis

Informatie en opgeven: secretaris@harmoniebarendrecht.nl  of  bel  06-42412638  www.harmoniebarendrecht.nl  en www.jacintafloor.weebly.com

Advertenties uit de krant