Afbeelding

Carnisse Grienden verwelkomt 450e lid

Algemeen

BARENDRECHT/RHOON - Tijdens de fair van Vrouwen van Nu bij tuincentrum Van Rosmalen in Rhoon op zaterdag 19 augustus, mocht vereniging De Carnisse Grienden haar 450e lid inschrijven. De heer H.J. Nolte was in dit geval de gelukkige toen hij, samen met mevrouw M. Trommels, de stand van de vereniging bezocht en na een leuk gesprek besloot het lidmaatschap aan te gaan.

De vereniging informeerde tijdens de fair bezoekers en geïnteresseerden over de speerpunten waar de vereniging zich sterk voor maakt. Zo werden er vele vragen beantwoord met betrekking tot de ontwikkelingen in het Buijtenland van Rhoon, maar ook over de sanering van de Rhoonse Stort, de windturbineproblematiek en de kwaliteitsimpuls van de Johannapolder.

Dat veel mensen de doelstellingen van de vereniging wilden steunen, bleek aan het einde van de middag, toen vijftien bezoekers zich nieuw lid mochten noemen. Zij hebben het dit jaar opnieuw uitgegeven griendennatuurboekje 'Flora en Fauna van de Rhoonse en Carnisse Grienden en Klein Profijt' als welkomstgeschenk ontvangen. Dit boekje heeft de vereniging in eigen beheer uitgegeven.

De vereniging is geïnteresseerd in oude werktuigen die vroeger zowel in de grienden als in de polders werden gebruikt. Wie deze werktuigen heeft en er afstand van wil doen, kan contact opnemen via secretariaat@carnissegrienden.nl.

Advertenties uit de krant