De zangers zorgen voor een fantastische klankkleur en een concert op hoog niveau.
De zangers zorgen voor een fantastische klankkleur en een concert op hoog niveau.

Hoogtepunten Messiah in Dorpskerk

Algemeen

BARENDRECHT - Het Golden Circle Ensemble brengt onder leiding van John Bakker de hoogtepunten van de Messiah van G.F. Händel. Het ensemble doet dat zaterdag 21 oktober van 20 tot 21.30 uur in de Dorpskerk van Barendrecht. Daarnaast worden enkele andere mooie werken uitgevoerd, waaronder Cantique de Jean Racine van G.Fauré.

De zangers zijn jong energiek en professioneel. Zij brengen klassieke muziek dichter bij de mensen met een mooie uitvoering van de Messiah omlijst door iets lichtere muziek. De begeleiding wordt verzorgd door organist André de Jager en violist Leonid Nikishin.
Het concert start om 20 uur. De entree is 15 euro, voor jongeren tot zestien jaar 5 euro. In de voorverkoop kost een kaart 12,50 euro. Men kan meedoen aan een masterscratch. Deelnemers vormen een koor dat aan het concert meewerkt. De Masterscratch kost 25 euro. Er wordt geoefend van 9.30 tot 12 uur. De prijs is inclusief entree. Wie zich als groep vanaf vijf personen opgeeft, krijgt per persoon vijf euro korting. Inschrijven: www.goldencirclesmp.nl.
Kaarten voor het concert zijn in de voorverkoop te verkrijgen bij Kruithof Optiek (Van Beuningenhaven 37) en Stoomerette 't Vlak (Onderlangs 20).

Advertenties uit de krant