Afbeelding

Ophaalservice Afval loont

Algemeen

BARENDRECHT - Afval loont, het bedrijf waarbij huisvuil gescheiden ingeleverd kan worden in ruil voor geld, start op 1 maart met de Afval loont Ophaalservice Barendrecht. Door middel van deze service gaan zij afval ophalen bij personen die door fysieke redenen niet in staat zijn het gescheiden afval te komen brengen.

Het afval wordt opgehaald met een elektrische Stint. De waarde van het opgehaalde afval zal worden uitgekeerd aan het Afval loont Fonds. Dit fonds helpt mensen die acute nood ledigen. ,,Met het laten ophalen van je gescheiden afval, help je dus mensen uit gemeente Barendrecht die het écht nodig hebben én zorg je ook nog eens goed voor de natuur", aldus Afval loont.
De ophaalservice betreft een pilot van 1 maart tot en met september 2018. Gedurende de pilot kan het afval opgehaald worden bij personen die wonen in het centrum van Barendrecht. Bijna alle postcodes beginnend met 2991 kunnen meedoen. De exacte postcodes die mee kunnen doen, staan op de website van Afval loont. Indien de pilot succesvol is, zal de dienst worden voortgezet.
Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op www.afvalloont.nl/ophaalservice.

Advertenties uit de krant