Afbeelding

Nicole van den Broek (38)

Algemeen

Waar kennen we jou van?

Ik ben geboren en getogen in Barendrecht.
Ik heb hier op school gezeten, aan klassiek ballet bij Lucia gedaan, een tijd op de B.S.O. en hele dagopvang van Kinderopvang Marlyne gewerkt en sinds tien jaar heb ik mijn eigen beautysalon. Ik begon in Carnisselande aan het Middeldijkerplein met Pure Beautysalon.
In januari 2017 zijn we naar Nieuweland verhuisd en heb ik hier een salon aan huis met de naam GAVE HU!D.
Is de beautysalon een droom die werkelijkheid werd?

Ja, het was zeker een droom. Ik heb de opleiding in deeltijd gedaan, nadat ik vrijetijdskunde had gestudeerd. Ik begon de beautysalon in een kamertje in ons huis. Ik vind het heel fijn om mensen met huidproblemen te kunnen helpen. Ze op hun gemak te stellen en voor ontspanning te kunnen zorgen. Voor iedereen een gave huid, dat is mijn motto.

Kom je vaak mensen tegen die jou 'ergens' van kennen?
Ja. Ik ken veel mensen in Barendrecht.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Ik ben getrouwd met Johan Kraaijeveld en samen hebben we dochter Milou. Zij is drie jaar.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

De basisschooltijd op De Tweemaster. Ik woonde in De Klipper. Na schooltijd waren er veel kinderen om mee buiten te spelen. Ook de vakanties met mijn ouders in Frankrijk waren fijne tijden.

Waar word je gelukkig van?

Als ik in bed een kopje koffie en een beschuitje krijg. Dat vind ik een heerlijk begin van het weekend. Ook wetende dat er een heel weekend met leuke dingen voor ons ligt. Zaterdag en zondag is familietijd. Ik word ook heel gelukkig van lekker lang tafelen met Johan.

Waar ben je verdrietig om geweest?

Ik heb een heel gelukkig leven. Wel voel ik snel mee met anderen. Zo huilde ik van de week nog mee met Beau, die op televisie een hospice bezocht.

Van wie krijg je inspiratie?

Vakvrouwen. Vrouwen die ambitie hebben en dromen nastreven. Ik ga graag naar seminars van dit soort vrouwen en lees er veel over.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Voor de beautysalon droom ik van een pand vlakbij of op de Middenbaan met personeel en mijn naam op de gevel. Deze droom gaat ooit uitkomen. Privé wil ik graag met ons gezin een keer naar Zuid-Afrika.

Waar ben je trots op?

Op het gezin waar ik uit kom. Wat mijn ouders, broertje en zusje bereikt hebben. En dat Johan en ik, ondanks onze drukke banen, alles goed kunnen managen in ons gezin.

Hoe sta je 's morgens op?

Ik sta altijd een half uur eerder op dan Johan en Milou. Ik heb echt even tijd voor mijzelf nodig. Dan eet ik op mijn gemak terwijl ik naar het ontbijtnieuws kijk, ga douchen en daarna maak ik Milou wakker.

Wat zijn je hobby's?

Uit eten gaan staat met stip op nummer een. Ook houd ik van dagjes uitgaan. Naar Blijdorp of Plaswijckpark bijvoorbeeld. Ik speel tennis en ik neem ook graag de tijd om door woonbladen te bladeren.

Waar kijk je naar op televisie?

We kijken tennis en voetbal en via Netflix volgen we momenteel de serie Peaky Blinders.

Wat vind je stom?

Roddelen. Over een ander oordelen zonder dat je de achtergrond van iemand kent.

Wat heb je geleerd van je moeder?

Gastvrijheid. Iedereen kan hier altijd langskomen. Er is genoeg in huis.

Wie zou je weleens de waarheid willen vertellen?

Donald Trump. Ik vind dat hij tekeer gaat als een olifant in een porseleinkast.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

Ik ben erg perfectionistisch. Het zou misschien makkelijker zijn als ik dat iets minder was. Hoewel het me ook gebracht heeft waar ik nu sta.

Wat staat er in het laatste WhatsAppje dat je kreeg?

Mijn moeder appte me wanneer we de nieuwe behandelserie zullen plannen. Ik ga haar zo bellen om dit af te spreken.

Wat is je favoriete quote?

Elke dag moet je genieten. Ik zie veel ellende om me heen en besef dat je ieder moment moet pakken. Zo sluiten Johan en ik de dag altijd samen af met een glas wijn en een gesprek.

Advertenties uit de krant