Afbeelding

Zwangerenbeurs Baby Time

Algemeen

BARENDRECHT – Zwangere vrouwen zijn woensdag 30 mei vanaf 19.30 uur welkom bij Baby Time. Dit kleinschalige evenement met belevingsmomenten, informatie, workshops, activiteiten en shopproducten is het avondje uit. Alvast inspiratie opdoen voor een origineel geboortekaartje, een mooie foto van de zwangere buik of een bijzondere bellypaint, het is allemaal mogelijk. Er is een loterij en de eerste vijftig inschrijvingen gaan naar huis met een goodiebag.

De toegang is gratis en wordt aangeboden op kinderopvang BonBon Boerderij. Deze locatie ligt aan Voordijk 464 in Barendrecht. Er zijn ruim dertig partijen aanwezig die een invulling geven aan deze avond. Van verloskundigenpraktijken en kraamzorginstanties tot demonstraties van babymassage en draagdoeken. Ook zijn er ontspannende workshops, waaronder zwangerschapsyoga. Bezoekers kunnen terecht bij diverse standjes met leuke producten, zoals schoenen, knuffels, babykleding en verschillende kraam- of babycadeautjes. Ook is er koffie, thee en een glaasje fris.

Kinderopvang SKS Alles Kids organiseert deze avond en staat voor bezoekers klaar. Men kan een gratis offerte laten opstellen, informatie inwinnen of een rondleiding krijgen door de locatie. Inschrijven voor Baby Time kan via www.sksalleskids.nl.

Advertenties uit de krant