Afbeelding

Muziekworkshop op Kiwanis Kinderfeest

Algemeen

BARENDRECHT – Op De Kleine Duiker vindt zaterdag 9 juni van 11 tot 17 uur het Kiwanis Kinderfeest plaats. Er staat niet alleen veel leuks voor basisschoolleerlingen op het programma, maar ook voor peuters. Annemarie Rijkée, docente bij Cultuurlocaal, geeft twee muziekworkshops voor bezoekers van twee tot vier jaar. Peuters kunnen samen met hun (groot)ouders of andere begeleider deelnemen.

Tijdens de workshop kunnen peuters zingen, spelen en bewegen op muziek. De eerste workshop vindt in de Hooimijt plaats van 14 tot 14.30 uur en de tweede van 15 tot 15.30 uur. Ook oudere kinderen die van muziek, zingen, dansen en toneel houden, zullen aan hun trekken komen. Zo is Tante T aanwezig en zal er een leuke voorstelling, 'Boer 'n' Draad', plaatsvinden. Dit is een muzikale ontdekkingstocht langs alle dieren van de boerderij.

Bovendien komt er op het feestterrein een bungeejumptrampoline te staan. Deze komt zelfs boven het dak van De Kleine Duiker uit. Daarnaast staan er springkussens, een pannakooi, schminkstand, beautytruck en botenbak. Natuurlijk is ook de brandweer weer van de partij, vermaakt een clown de bezoekers en kunnen kinderen bijvoorbeeld hutten bouwen, touwtje trekken, ponyrijden en kanovaren.

Aan de volwassenen is eveneens gedacht. Zo kunnen zij kans maken op een ballonvaart. Er is verder allerlei lekkers verkrijgbaar. De opbrengst van het feest komt dit jaar ten goede aan De Kleine Duiker. De organisatie ligt voor het eerst niet alleen in handen van Kiwanis, maar ook van Calvijn Groene Hart. Een feest voor en door kinderen dus.

Advertenties uit de krant