Archieffoto
Archieffoto

Picknick in 't Park 22 en 23 juni

Algemeen

BARENDRECHT – In park Buitenoord wordt vrijdag 22 en zaterdag 23 juni het familie-/foodevent 'Picknick in 't Park' plaats.

Op het terrein zullen mobiele keukens, lekker eten, livemuziek en divers entertainment en vermaak te vinden zijn. Picknick in 't Park is een gezellige belevenis. Naast de foodtrucks zijn Barendrechtse horecaondernemers Lust en de Beren er. Het festival is een combinatie van foodtrucks en paviljoens, een podiumprogramma en entertainment. Django Wagner, Alex, Helemaal Hollands en The Wannebiezz zijn er dit jaar bij.

Het evenement vindt op beide dagen plaats van 15 tot 23 uur. De entree is drie euro per persoon, voor kinderen tot acht jaar een euro. Hiervoor krijgen zij een pakje drinken. Kaartjes zijn tijdens het evenement verkrijgbaar bij de ingang. Pinnen is mogelijk bij de entree en voor de aankoop van de muntjes voor drank. Op het terrein zijn de drankjes en het eten bij de foodtrucks alleen met munten te betalen.

Vanwege de verwachte drukte moet men er rekening mee houden dat - met het oog op de algemene veiligheid - de organisatie op enig moment kan besluiten tijdelijk geen bezoekers meer toe te laten.

Kijk voor alle informatie op ww.picknickintpark.jimdo.com.  

Advertenties uit de krant