Afbeelding

Column Jamie: All Stars de Musical

Algemeen

Mensen die in shirts van Ajax, Feyenoord, Brazilië of het Nederlands elftal lopen. Wat is er nu eigenlijk aan de hand? In Ajax-shirtje in Rotterdam lopen is sowieso geen goed idee, dus er moet wel iets anders zijn dan een voetbalwedstrijd. Nou, dat klopte dus wel, want zondag was de première van All Stars de Musical in het Nieuwe Luxor. Voetbalkleding was daar blijkbaar de dresscode.

Normaal ben ik het weekend niet zoveel in Rotterdam en dan al helemaal niet in de buurt van het theater bij de Erasmusbrug. Ik had zondag een high-tea voor mijn verjaardag en die van mijn moeder bij Hotel New York. Dat hadden we cadeau gekregen van een vriendin van mijn moeder, die ook mee was. We zagen al wat bekende mensen lopen, zoals Peter Heerschop en Frank van der Lende van 3FM. Wat doen al die mensen hier joh? Nou toen we mensen in galajurken uit een auto zagen komen wisten we het ineens weer: All Stars de Musical had zijn eerste voorstelling vandaag.

Toen zijn we toch maar even gaan kijken. Vlak voor de ingang was een kleine groene loper gemaakt en 'normale mensen' liepen er ook gewoon overheen, uiteraard in voetbalkleding. Er was een aantal BN'ers aanwezig, zoals Jan Kooijman, Maik de Boer en Gerard Cox en de acteurs natuurlijk. Dat waren tenminste echte bekende Nederlanders. Dat was wel anders toen ik bij de première van de film van Channing Tatum twee jaar geleden in Amsterdam stond. Ik kende daar werkelijk waar helemaal niemand van de Nederlanders die er liepen. Het was gewoon bijna een beetje triest.

Even terug naar Rotterdam. Hier liep natuurlijk geen Hollywoodacteur, maar ja hoofdrolspeler Jim Bakkum voldoet ook wel. Wel jammer dat we die dan net gemist hebben, maar we hebben het zeker leuk gehad. Het was vooral een wedstrijd wie-is-dat? en waar-is-die-van? Het is ook niet heel verrassend dat ik die won natuurlijk, als je met twee vrouwen van bijna vijftig bent!!! Hoe dan ook, het was in ieder geval een leuke afsluiting van een gezellig middag.

Jamie

Advertenties uit de krant