Afbeelding

Nieuwe docenten bij CultuurLocaal

Algemeen


BARENDRECHT – Sinds kort zijn er weer drie nieuwe gezichten te zien in de leslokalen van CultuurLocaal. Nik Reitsma (drums), Sean Pithie (gitaar) en Birgit de Priester (zang) hebben zich bij het docententeam aangesloten. Als zelfstandig ondernemers hebben zij veel vrijheid om te bepalen welke lessen ze willen geven en hoeveel uren ze willen lesgeven.

Sean Pithie is in september begonnen met een korte cursus in Carnisselande. Doordat een aantal leerlingen door wilde

gaan met gitaarles, heeft hij nu ook vaste leerlingen. Sean: ,,Als docent kan ik mijn muzikale kennis, ervaring en passie delen en mijn leerlingen inspireren. Naast het leren is het belangrijk om het leuk te hebben tijdens de les."

CultuurLocaal stimuleert docenten met nieuwe lesvormen te komen, zodat zo veel mogelijk mensen zich aangesproken voelen mee te doen. Zo is er nu ook een gitaarcursus voor volwassenen, worden er DJ-lessen gegeven en zijn cursussen voor zang en gitaar gecombi-

neerd. Voor de jonge kinderen zijn er cursussen waarin theater en muziek worden gecombineerd.

De nieuwe reeks korte cursussen (tien weken) start in de week van 21 januari. Het volledige aanbod, voor kinderen en volwassenen, is te vinden op www.cultuurlocaal.nl. Sean heeft een duidelijke mening over muziekles: ,,Iedereen zou het minstens één keer moeten proberen. Het is nooit te laat om het te leren!" Inlichtingen en inschrijven via miranda@cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant