Afbeelding

Lidl heropent winkel

Algemeen

BARENDRECHT – Supermarktketen Lidl opent woensdag 20 februari de vernieuwde winkel aan de Pesetastraat in Barendrecht, na een grote verbouwing. Vijf maanden geleden startte Lidl met de uitbreiding van de winkel.

De vernieuwde winkel is zo'n vierhonderd vierkante meter ruimer geworden, heeft een compleet nieuwe indeling gekregen en het assortiment is flink uitgebreid. De winkel beschikt nu over een warme bakkerij. Die zorgt iedere dag voor een ruim assortiment aan verse broodjes, van zoet tot hartig.

Op de dag van de opening zijn er acties. Zo maken klanten kans op een minuut gratis winkelen. De eerste honderd klanten ontvangen een boeket bloemen en voor iedereen is er een gratis bigshopper. Er zijn de hele week feestelijke openingsacties en non-food aanbiedingen.

Lidl investeert continue in duurzame producten, zoals biologische groente en fruit, bewuste vis en minder verspilling. Lidl Barendrecht is één van de eerste supermarkten in Nederland waar geen sigaretten en tabak meer wordt verkocht. De winkel wordt niet meer verwarmd met aardgas, maar met warmtepompen.

Advertenties uit de krant