Afbeelding

PCOB in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Jaap van der Kooij en Geertrui de Boom van PCOB zijn dinsdag 26 februari te gast in Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. Protestant Christelijke Ouderen Bond afdeling Barendrecht/Heerjansdam heeft in november haar 35-jarig bestaan gevierd.

Iedere tweede dinsdag van de maand hebben de leden een gezellige middag in De Ontmoeting. Mensen hebben er contact met elkaar en leven met elkaar mee in lief en leed. Zo gaat PCOB ook al een aantal jaren een week op vakantie naar onder meer. Een sterk merk als je het 35-jarig bestaan mag vieren met elkaar. Het bestuur is hier natuurlijk de drijvende kracht achter. Hierover gaat het radioteam in gesprek met Jaap van der Kooij en  Geertrui de Boom. Wat is voor hen de waarde om zo betrokken te zijn bij deze grote club ouderen?

Hart voor Barendrecht is op dinsdag tussen 19 en 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht, te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via www.exxact.nl. Uitzendingen terugluisteren kan op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant