Afbeelding

'Stil in mij' in Het Kruispunt

Algemeen

BARENDRECHT - Met de cast - bestaande uit Ferry Doedens, Jeroen C. Molenaar, Zoï Duister en Dieuwke Tönissen en onder regie van William Spaaij - is 'Stil in mij' een voorstelling vol herkenning. Vanaf 16 maart is de musical te zien in theaters door heel Nederland. In Barendrecht is de voorstelling te zien op zaterdag 6 april.

Het verhaal: Vijf twintigers die op de middelbare school dikke vrienden waren, verliezen elkaar vervolgens uit het oog. Nu komen ze samen, alleen dit keer niet meer met zijn vijven... Hun leven is nog maar net begonnen. Ervaring hebben ze nauwelijks, want wat weten ze nu helemaal van liefde of doodgaan, van toekomst of verleden, van ambitie en van teleurstelling? Ze doen hun best om zo volwassen mogelijk te zijn, maar gisteren waren ze nog kinderen. Hoeveel heb je achter de rug en hoeveel heb je nog voor je?

Stil in mij is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit. Kaarten zijn te reserveren via www.theaterhetkruispunt.nl.

Advertenties uit de krant