Afbeelding

Lions actief tijdens NL Doet

Algemeen

BARENDRECHT - De leden van Lions Club IJsselmonde staken op zaterdag,  net als voorgaande jaren, de handen uit de mouwen tijdens NL doet. Deze keer in het Jeugdspeelpark (JSP) in Hendrik-Ido-Ambacht. Daar viel genoeg te doen om te zorgen dat het park er bij de opening van het nieuwe seizoen weer prachtig bij ligt.

De Lions zorgden dat de struiken en bomen gesnoeid werden, onkruid werd verwijderd en de lange rietkraag gekortwiekt. Ook de afvoer van al het snoeiwerk was een forse klus. De weersomstandigheden weerhielden de Lions er niet van de forse klus te klaren. Het vorig jaar naar recreatiegebied Sandelingen-Ambacht verhuisde Jeugdspeelpark ligt er weer schoon, speelklaar en veilig bij.

Motto van Lions Club IJsselmonde is: 'Samen Werken, Samen Dienen'. Maatschappelijke betrokkenheid in praktische zin, helpen waar dat nodig is. Dat kan fysieke hulp zijn, maar soms is er gewoon ergens geld nodig om een goed doel te realiseren. De club is vooral actief in Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Belangstellenden zijn welkom eens wat sfeer te komen proeven. Neem vooraf contact op via alfred@koolcc.nl.

Advertenties uit de krant