Afbeelding

Presentatie klarinet en saxofoon

Algemeen

BARENDRECHT - Harmonie Barendrecht houdt donderdag 4 juli om 19.30 een presentatie van de klarinet- en saxofoonleerlingen van Anne Overpelt. Familie, vrienden en belangstellenden zijn welkom. Wie in het nieuwe seizoen ook een instrument wil gaan bespelen, kan komen luisteren in het Trefpunt aan Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Na de zomervakantie beginnen weer lessen op alle instrumenten uit de harmoniebezetting, voor volwassenen en jeugd. Dit kan als groepsles of individuele les voor beginners. Voor starters: OpstapOrkest voor kinderen, maandag 16.30 tot 17.10 uur onder leiding van Jacinta Floor. LeerlingenOrkest: kinderen spelen minimaal zes maanden blokfluit of een jaar instrument, vrijdag 15.40 tot 16.20 uur. Jongeren tussen twaalf en twintig jaar met minimaal Hafa A niveau zijn op alle instrumenten welkom bij het JeugdOrkest op vrijdag van 16.30 tot 17.45 uur. Deze orkesten staan onder leiding van Ivo Kouwenhoven.

Volwassenen die nog niet het niveau hebben om in het Harmonieorkest te spelen of lang niet gespeeld hebben, kunnen op vrijdag van 19.15 tot 20.15 uur terecht bij het BeginnersOrkest Volwassenen (starters) en van 20.30 tot 21.30 uur bij het AspirantenOrkest (half gevorderd). Alle repetities zijn in het Trefpunt.

Wie belangstelling heeft voor de vereniging of bij de Harmonievereniging een instrument wil leren bespelen, kan mailen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Vermeld naam, adres, geboortedatum en telefoonnummer. Of bel 0642412638. Kijk voor foto's en informatie op www.harmoniebarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant