Afbeelding

Harmonievereniging op ZomerFeest

Algemeen

BARENDRECHT - Op zaterdag 29 juni zijn weer een flink aantal leden van Harmonievereniging Barendrecht actief geweest bij optredens op het ZomerFeest in de Oude Dorpskern. Dit keer op het Doormanpleinpodium, waar het Meezing Koor, nog lekker in de schaduw, het startsein kon geven na de toespraak van wethouder Reshma Roopram. Het Opstap Orkest vervolgde samen met het Beginners Orkest Volwassenen. Zij speelden samen en het publiek kreeg ook de gelegenheid om mee te doen. Vervolgens speelde het Leerlingen Orkest in een mooie nieuwe gele outfit de sterren van de hemel. Dit orkest is momenteel het snelst groeiende orkest van de hele vereniging en bestaat uit meer dan dertig leden.

Ook de juniorslagwerkgroep Drums Ahead gaf een stukje van hun show ten gehore die zij voorbereiden voor een gastoptreden in Rockanje. De groep speelde zonder dirigent en kondigde ook zelf hun nummers aan. Een zeer zelfstandige groep dus. Deze show werd afgesloten met een workshop voor de bezoekers die mochten meedoen met de aanwezige slagwerkinstrumenten Het optreden van het Jeugd Orkest was ook dit keer weer een groot succes met vervolgens een optreden door het Aspiranten Orkest. De middag werd afgesloten door beide laatste orkesten met onder andere Arcade van songfestival winnaar Duncan Laurence in een arrangement van Ivo Kouwenhoven (dirigent van de jeugdorkesten)

Harmonievereniging Barnedrecht kan weer terugzien op een zeer geslaagd ZomerFeest. Mensen die enthousiast zijn geworden kunnen contact opnemen en een afspraak maken voor een gratis proefles op alle instrumenten. Voor meer informatie over de vereniging en inschrijven voor de lessen kan men op www.harmoniebarendrecht.nl kijken of een mail sturen naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl. Bellen naar 06 42412638 kan ook.

Advertenties uit de krant