Afbeelding

Voedselbank Rotterdam in problemen

Algemeen

ROTTERDAM – Door een tekort aan chauffeurs en bijrijders zit Voedselbank Rotterdam  met logistieke problemen. Voedselbank Rotterdam is de oudste voedselbank in Nederland. Sinds 2002 helpen zij mensen in armoede die de hulp het hardst nodig hebben door ze tijdelijk te voorzien van een voedselpakket. Elke week verzorgen zij aan meer dan 5000 huishoudens in regio Rotterdam een voedselpakket, met de hulp van ruim 400 vrijwilligers. Het is van groot belang dat de voedselpakketten op tijd verstrekt kunnen worden. En daar hebben zij met spoed extra hulp bij nodig.

Zonder chauffeurs geen voedselpakket
Elke dag rijden er gemiddeld drie grote vrachtwagens en drie kleinere auto's door Rotterdam en omgeving om voedsel op te halen bij de leveranciers. Tevens worden voedselpakketten geleverd naar de meer dan dertig uitdeelpunten.
De chauffeurs zijn de belangrijkste schakel tussen het voedselpakket en de cliënten. Zonder chauffeurs geen voedselpakket. Daarom is Voedselbank Rotterdam per direct op zoek naar extra chauffeurs.

Chauffeurs dienen in het bezit te zijn van een groot rijbewijs CE (code 95 niet nodig) en
chauffeurs in het bezit van een rijbewijs BE.  
Fysieke gezondheid is, wegens het tilwerk, een vereiste.  Tevens worden er bijrijders en  leidinggevenden gezocht. Mail naar: personeelszaken@voedselbank.nl
of bel voor meer informatie met 010 – 7271071.

Advertenties uit de krant