Afbeelding

Ontdek de kever met bioloog Klaas Brantjes

Algemeen

HEERJANSDAM - Voor de natuurfreak is er de mogelijkheid een kijkje te nemen in het dierenrijk van landgoed Het Buitenland. Samen met bioloog Klaas Brantjes gaat men op stap om kevers tellen. Daarbij vertelt hij alles over de kriebelbeestjes. Dat is niet alleen leuk, maar ook heel belangrijk. Zo leert men meer over de ontwikkeling van de natuur. In Nederland komen ongeveer 4200 soorten kevers voor.  Alle kans dat men tijdens deze tweedaagse workshop een bijzondere ontdekking doet.

Kijk voor meer informatie op www.bergarde.com. Aanmelden via de webshop.

De workshop is voor kinderen van zes tot dertien jaar met hun ouders, grootouders of verzorgers. Kinderen jonger dan negen jaar kunnen alleen deelnemen onder begeleiding van een volwassene. Vanwege het beperkte aantal plekken is aanmelden noodzakelijk. 25 en 26 juli. 
Bestel een ticket via de webshop of stuur een berichtje naar info@bergarde.com.
7,50 euro per persoon (incl. professionele begeleiding, alle materialen en drankjes bij de lunch op vrijdag).

Voor de kunstliefhebbers is er zaterdag 27 juli een  kunstwandeling. Samen met curator Teuntje van de Wouw (Bergarde Galleries) wandelt men over het landgoed. Ze laat de verborgen plekken zien en vertelt meer over de kunstwerken. Kijk voor meer informatie op www.bergarde.com

Advertenties uit de krant